Informació legal

Eva deManel Joier

Avinguda de Josep Tarradellas, 129

08225 Terrassa (Barcelona)

Telèfon: 937 33 28 37

Correu electrònic:

Avís legal

La finalitat del web Eva deManel Joier és la d’oferir un recull treballs realitzats i la publicació d’articles relacionats amb l’activitat que desenvolupa.

Tota la informació continguda en la pàgina web de la Eva deManel Joier és referent a l’última data d’actualització. Per tant, és informativa i no vinculant, ja que poden haver modificacions posteriors a l’última data d’actualització. La responsabilitat de l’utilització de la informació del web de Eva deManel Joier és de l’usuari. Eva deManel Joier es reserva el dret d’actualitzar-la i eliminar-la, així com el de limitar o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva. Eva deManel Joier rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades per Eva deManel Joier, i molt especialment els continguts dels enllaços que hi hagi entre tercers i les pàgines web de Eva deManel Joier.

Eva deManel Joier rebutja la responsabilitat dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.

L’única adreça oficial de Eva deManel Joier a internet és: 
 http://www.evademaneljoier.com